Bőséges ételválaszték

Reggelire és vacsorára annyi féle étel közül választhatsz, hogy napokig nem fogod tudni ugyanazt enni – csak ha kifejezetten azt akarod. A gyerekeknek külön készültünk, de a vegetáriánus, glutén érzékeny, laktóz intoleráns és a nagyon éhes vendégeink is jól fognak lakni!

Programok mindenkinek

Sport, aktív pihenés, wellness szolgáltatások, nyugalom és feltöltődés – mire van igényed? Animációs csapatunk figyel hétvégén a gyerekekre. Triplex edzőink segítenek a mozgásban. Kirándulj, ússz, kerékpározz, fedezd fel Tihanyt – itt a helyed!

Töltődj fel!

A nyáron megfáradt anyukák és apukák feltöltődhetnek a masszázsok, beauty kezelések, és hideg italok segítségével. A párok számára kiváló kikapcsolódás a közös wellness.

Derékfájás? Elmúlt!

A gerinc ízületeit átmozgató, majd a gerinc stabilitásában szerepet játszó izmokat erősítő foglalkozás, mely tökéletesen alkalmas az ülő életmódból eredő bántalmak enyhítésére, megszüntetésére.

Tihany

2.0

Minden napra újabb kaland Tihanyban és környékén

Sétáljatok fel a visszhang dombra, ebédeljetek meg a történelmi faluban, csónakázzatok a vulkanikus tavon, lessetek be a levendula manufaktúra üzemébe, ismerjétek meg a félsziget titkait – minden napra jut egy újabb élmény!

Lélegezz

Balaton parti szobák

Megiszod a kávéd a teraszon, belebújsz a fürdőruhádba, kinézel a Balaton partjára, és lemész úszni egyet. A vacsora után borral a kezedben megnézed a naplementét.

Erdei házak madárcsicsergésben

Az erdő fáin áttörik a napfény, a faház teraszán kinyújtózol, és mélyen belélegzed a friss levegőt. A madarak csicsergése köszönt. Reggeli után irány a part, este pedig átugranak a barátok.