GARANTÁLTAN
a legjobb áron! Foglalj időben!

2023 őszi utazási ajánlatok a Balaton partján, Tihanyban

Club Tihany Őszi wellness ajánlat 10% kedvezmény 2-3 éjszaka esetén

Őszi wellness

2023. szeptember 1. és október 19. között elérhető, 2023. szeptember 1. és 30. között foglalható.

Merülj el szerelmeddel az őszi nyugalomban egy tihanyi wellness hétvége során. Kényeztessétek magatokat pihentető spa kezelésekkel, gyönyörködjetek az ősz meleg színeiben, és kapcsolódjatok ki pár napra. Válasszátok ki előre a leendő kedvenc szobátokat, amíg még vannak szabad helyek!

Club Tihany Együtt pihen a család ajánlata 3 éjszaka esetén 15% kedvezmény

Együtt pihen a család

2023. szeptember 1. és október 19. között elérhető, 2023. szeptember 1. és 30. között foglalható.

Kapcsolódjon ki az egész család minőségi, közös időtöltéssel! Kényeztető spa kezelések, merülés a pezsgőfürdőben vagy élménymedencében, aktív pihenés gyanánt kirándulás a közeli nemzeti park területén, ahonnan csodás rálátás nyílik a Balatonra. Foglaljatok most szállást, hogy az egész családnak jusson a legjobb helyekből!

Tihanyi Októberfeszt - október 20 - 23.

Októberfeszt - Vegas Show Band Házibulival

Egy igazán bulis hosszú hétvége 2023. október 20-23. között!

Október 20-23. között az élő zene, a jó hangulat, a sörkóstoló, és a wellness pihenés a főszereplők a Club Tihany Resort területén!

A felnőtteknek a Vegas Show Band tart hatalmas házibulit, közben a gyerekek pizsamapartin vehetnek részt a Kinder Clubban.

 

Őszi tökfesztivál az egész családnak! minidisco, tökfaragás, mesejáték, bűvész show, tűzzsonglőr, élő zene, elvarázsolt kastély, gyertyakészítés, sült gesztenye

Tökfesztivál az őszi szünetben

2023. október 27 – november 2. között rémisztően jó tökfesztivál várja a családokat.

Az őszi szünetben minden nap fesztivál programokkal várunk! Amíg a szülők pihennek, a gyerekek rengeteg program, sporttevékenység, játék, attrakció, vetélkedő és zenés-táncos esemény közül választhatnak. Sőt: esténként a felnőttek számára is élvezetes élő zenés programok várnak.