ÁSZF

Általános Szerződési Feltételek

1. A Club Tihany**** Hotel&Bungalók (továbbiakban: Szálloda) üzemeltetője, a Szolgáltató ezúton hívja fel valamennyi ügyfelének, vendégének, valamint weboldalának, a https://clubtihany.hu/ látogatójának (továbbiakban ezek együttesen: vendég(ek)) figyelmét, hogy amennyiben felhasználója kíván lenni az említett weboldalnak, vagy megrendelője kíván lenni a Szolgáltató szolgáltatásainak, úgy

  • figyelmesen olvassa el a jelen Általános Szerződési Feltételeket (továbbiakban: ÁSZF), valamint
  • az Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatot és a Club Tihany**** Hotel&Bungalók rövidített adatvédelmi tájékoztatóját (ezek együttesen: adatvédelmi szabályozás) és kizárólag abban az esetben használja tovább a weboldalt, vagy vegye igénybe a szolgáltatásokat, amennyiben az ÁSZF és az adatvédelmi szabályozás minden pontjával egyetért, és azokat kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.

2. Tekintettel arra, hogy a hatályos Polgári Törvénykönyv 6:78. § 1. bekezdése szerint az általános szerződési feltétel akkor válik a szerződés részévé, ha alkalmazója lehetővé tette, hogy a másik fél annak tartalmát a szerződéskötést megelőzően megismerje, és ha azt a másik fél elfogadta, Szolgáltató kinyilvánítja, hogy felhívja leendő Vendégei figyelmét arra, hogy a mindenkor hatályos általános szerződési feltételek linkje elérhető minden elektronikusan vagy papír alapon küldött Ajánlatán, valamint a https://clubtihany.hu/ weboldalon, továbbá elérhető a Szálloda recepcióján papír alapon, valamint az szóbeli Ajánlat esetén megjelölésre kerül a Vendég számára. Vendég az Ajánlat elfogadásával, vagy a weboldalon történt szobafoglalási igény elküldésével kijelenti, hogy a mindenkor hatályos általános szerződési feltételeket, valamint a fent megjelölt adatvédelmi szabályozást megismerte, megértette, elfogadta.