Covid információk

Május 21-től újra sok szeretettel várjuk kedves Vendégeinket! Örömmel tudatjuk, hogy minden szolgáltatásunk elérhető.
Az aktuális korlátozások értelmében és azok fennállásáig szállodai szolgáltatásainkat a törvény értelmében az alábbiak szerint lehet igénybe venni:

Szabad idős utazók védettségi igazolvány ( zöld plasztikkártya ) felmutatásával érkezhetnek szállodánkba, mely alól a 18 éven aluli gyermekek mentesülnek. Kivételt képeznek ez alól az üzleti, gazdasági, oktatási céllal érkező vendégek.

 • A védettségi igazolványt kollégáink ellenőrizik bejelentkezéskor, kérjük érkezéskor a személyazonosságot igazoló okmánnyal együtt legyetek kedvesek bemutatni! Köszönjük együttműködéseteket és türelmeteket!
 • Amennyiben nem tudod bemutatni védettségi igazolványodat és a személyazonosításhoz szükséges okmányt úgy sajnos nem tudunk szállodánkban fogadni, ezért kérjük, hogy indulás előtt győződj meg arról, hogy mindkét irat Nálad van!
 • A védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégeink és a velük érkező 18 év alatti ( védettségi igazolvánnyal nem rendelkező ) gyermekek minden szolgáltatásunkat korlátozás nélkül használhatják;

Üzleti, gazdasági, oktatási céllal utazók védettségi igazolvány nélkül:

 • Amennyiben üzleti, gazdasági, oktatási céllal tervezel szállodánkba érkezni, védettségi igazolvány nélkül, abban az esetben, a tartózkodás céljáról nyilatkozatot kell kitöltened.
 • Ebben az esetben a kormányrendelet értelmében a szolgáltatásokat korlátozottan veheted igénybe.
 • Amennyiben a törvényben előírt nyilatkozattétel megtagadásra kerül, sajnos nem tudunk szállodákban fogadni.

SZÉP KÁRTYA:

 • 2021. április 25- december 31. között a SZÉP kártyád bármelyik alszámlájáról fizetheted foglalás esetén az előleget illetve utazáskor szállodánkban számládat.

Számunkra a legfontosabb, hogy a Club Tihanyban eltöltött idő valóban egy felejthetetlen élmény legyen! Annak érdekében, hogy minden szolgáltatásunkat zavartalanul, biztonságban tud igénybe venni, az alábbiakat tesszük:

ONLINE BEJELENTKEZÉS:

 • Érkezés előtt megküldjük online bejelentő lapunkat, amelyet kérünk kitöltve küldjetek nekünk vissza. így érkezéskor gyorsabb lesz a bejelentkezés, már csak az igazolványok ellenőrzése marad és már igénybe is tudjátok venni a szobát, házat.

BIZTONSÁG:

 • Közösségi tereinket, vendégszobáinkat fokozott figyelemmel , előírásnak megfelelően takarítjuk, fertőtlenítjük, a mosdókat fertőtlenítős kézmosóval láttuk el.
 • Közösségi tereinkben kézfertőtlenítő állomásokat helyeztünk ki, kérjük használjátok ezeket mielőtt a recepciós pulthoz léptek, étterembe beléptek vagy wellness részlegünk szolgáltatásait vennétek igénybe!
 • Kérjük, a közösségi terekben igyekezzetek a 1,5 m védőtávolságot megtartani!
 • A liftet javasoljuk, hogy csak együtt érkező családok, társaságok vegyék együtt igénybe!
 • Védettségi igazolvánnyal nem rendelkező ( üzleti, gazdasági vagy oktatási célból érkezett) vendégeinknek az étteremben és közösségi tereinkben a maszk viselése a törvényi előírások értelmében kötelező.
 • Wellness részlegünket védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégeink és a velük érkező kiskorúak vehetik igénybe.

Köszönjük, hogy ehhez Te is hozzájárulsz a szabályok betartásával!
Vigyázzunk egymásra!

Frissítve: 2021.05.17.

Védettséget igazoló applikáció

Azokon a helyeken, ahol a látogatás védettségi igazolványhoz kötött, a szolgáltató mostantól – a védettségi igazolvány felmutatása helyett – akár QR-kód leolvasóval is ellenőrizheti, hogy a látogató oltott-e vagy sem. Az alkalmazás Androidos és iOS-es mobiltelefonokra is letölthető, és az a szolgáltatóknak és az oltottaknak is ingyenes.

Az alkalmazás tehát azoknak is nagyban megkönnyíti az életét, akik már megkapták az oltást, de valamilyen oknál fogva a védettségi igazolványt még nem.

Ha üzleti céllal érkezel, kérjük kattints az alábbi gombra, töltsd le a nyilatkozatot, és kitöltve hozd magaddal.