Vezetéknév megadása kötelező
Keresztnév megadása kötelező
Telefonszám megadása kötelező
Adjon meg valós e-mail címet
Cím megadása kötelező
Irányítószám megadása kötelező
Érkezés megadása kötelező
Elutazás megadása kötelező
Close

Kitöltve

keresés cross

Családi üdülés a Balatonon

Családi üdülés a Balatonon

A Club Tihany egy igazi kis „sziget a félszigeten” a jó kedv szigete, ahol a gyermekek és szüleik nyugodt környezetben pihenhetik ki a fáradalmakat. Amíg a kicsikkel képzett animátoraink foglalkoznak, addig a szülők nyugodtan hódolhatnak az aktív pihenésnek vagy a kényeztethetik magukat 1200 m2-es wellness részlegünkön. Szűkebb és tágabb környezetünk számtalan izgalmas túra és kirándulási útvonalat kínál , nem beszélve a sok programról, látnivalóról ( Veszprémi állatkert, tapolcai tavasbarlang, Nagyvázyoni vár, sümegi vár és várjátékok, balatonfűzfői bobpálya és kalandpark, tihanyi kalandpark, Sobri Jóska kalandpark Aqua park.

Célunk, hogy minden nálunk eltöltött nap élményekkel teli legyen, amiről még hazatérve is otthon a nagyinak, az oviban  a kisbarátoknak, a suliban a „haveroknak” boldogan, csillogó szemekkel mesélnek majd a gyerekek. Minden nap más-más programok várnak kicsikre, nagyokra.

A GYERMEKEK KÉNYELMÉÉRT

A szobákban, bungalókban babaágy várja a legapróbbakat, éttermeinkben pedig etetőszék szolgálja kényelmüket... A recepción éjjel nappal van lehetőség a babaételek megmelegítésére.

JÁTÉK ÉS SZÓRAKOZÁS

Elő és utószezonban a szálloda halljában játszóba várja a gyerekeket, játékokkal, kifestőkkel. Társasozni szeretne a család? Semmi gond a recepción mindig van játék, csak választani kell.

Nyári főszezoni időszakban illetve kiemelt ünnepi időszakban a gyermekklub és animátoraink gondoskodnak az élménydús időtöltésről.

Kézműves foglalkozások: rajzolás, gipszfestés, gyöngyfűzés, ajándék készítés, gyurmázás, hajtogatás.

Gyereksport: játékos úszásoktatás, csúszdaverseny, gyerekolimpia, strandjátékok és más izgalmas és vidám elfoglaltság várja gyermekeket.

CSALÁDBARÁT AJÁNLATOK – SZÜLŐBARÁT ÁRAK

Nálunk gyermeke akár 11 éves korig ingyen nyaralhat!

Kiemelt gyermek kedvezményekkel várjuk kedves Vendégeinket egész évben. Minden időszakra külön családi ajánlatot is készítettünk, hogy könnyebb legyen a választás:

MEGÉRI ITT FOGLALNI
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj