A Club Tihany egy igazi kis „sziget a félszigeten” a jó kedv szigete, ahol a gyermekek és szüleik nyugodt környezetben pihenhetik ki a fáradalmakat. Amíg a kicsikkel képzett animátoraink foglalkoznak, addig a szülők nyugodtan hódolhatnak az aktív pihenésnek vagy a kényeztethetik magukat 1200 m2-es wellness részlegünkön. Szűkebb és tágabb környezetünk számtalan izgalmas túra és kirándulási útvonalat kínál , nem beszélve a sok programról, látnivalóról ( Veszprémi állatkert, tapolcai tavasbarlang, Nagyvázyoni vár, sümegi vár és várjátékok, balatonfűzfői bobpálya és kalandpark, tihanyi kalandpark, Sobri Jóska kalandpark Aqua park.

Célunk, hogy minden nálunk eltöltött nap élményekkel teli legyen, amiről még hazatérve is otthon a nagyinak, az oviban  a kisbarátoknak, a suliban a „haveroknak” boldogan, csillogó szemekkel mesélnek majd a gyerekek. Minden nap más-más programok várnak kicsikre, nagyokra.

A gyermekek kényelméért

A szobákban, bungalókban babaágy várja a legapróbbakat, éttermeinkben pedig etetőszék szolgálja kényelmüket.. A recepción éjjel nappal van lehetőség a babaételek megmelegítésére.

Bővebb információ a szállástípusokról

Játék és szórakozás

Elő és utószezonban a szálloda halljában játszóba várja a gyerekeket, játékokkal, kifestőkkel. Társasozni szeretne a család? Semmi gond a recepción mindig van játék, csak választani kell.

Nyári főszezoni időszakban illetve kiemelt ünnepi időszakban a gyermekklub és animátoraink gondoskodnak az élménydús időtöltésről.

Kézműves foglalkozások: rajzolás, gipszfestés, gyöngyfűzés, ajándék készítés, gyurmázás, hajtogatás.

Gyereksport: játékos úszásoktatás, csúszdaverseny, gyerekolimpia, strandjátékok és más izgalmas és vidám elfoglaltság várja gyermekeket.

Bővebb információ az animációról

Családbarát ajánlatok – szülőbarát árak

Nálunk gyermek 11 éves korig ingyen nyaralhat!

Kiemelt gyermek kedvezményekkel várjuk kedves Vendégeinket egész évben. Minden időszakra külön családi ajánlatot is készítettünk, hogy könnyebb legyen a választás:

Ünnepi családi ajánlataink:
Március 15. Tihanyban
Nyuszivárás Tihanyban
Pünkösd a Balatonnál
Augusztus 20-i ünnepi családi ajánlataink

Hűsítő nyári családi ajánlataink:
Kezdődik a nyár! 2019.06.01.-15
Végre Vakáció! 2019.06.15.-29.
Tombol a nyár: 2019.06.29.-08.31.
Nyárutó Tihanyban: 2019.09.01.-10.27.

Kollégáink természetesen bármikor szívesen állnak rendelkezésre, hogy segítsenek az igényeknek megfelelő szállás kiválasztásában.