Vezetéknév megadása kötelező
Keresztnév megadása kötelező
Telefonszám megadása kötelező
Adjon meg valós e-mail címet
Cím megadása kötelező
Irányítószám megadása kötelező
Érkezés megadása kötelező
Elutazás megadása kötelező
Close

keresés cross

Gyakori kérdések

Mit tartalmaz a szállodai szoba ár?

A szállodai szobaár tartalmazza a kötelező félpanziós ellátást: gazdag büféreggeli és büfévacsora szállodánk éttermében, SPA részleg: uszoda, szaunák, jakuzzik, élménymedence, gőzkabin, nyáron: csúszdás gyermekpancsoló, strand strandnyugágy, vizicsúszda, szabadéri sportpályák (kivétel: tenisz és minigolf) használatát, animációs programokon való részvételt, szállodahallban internet használatot és az általános forgalmi adót.

Félpanziós foglalás esetén a vacsorát lehet ebédre cserélni?

Sajnos a félpanziós vacsora ebédre történő cseréjére nincsen mód.

Minden szobatípus klímás?

Nem minden szobatípusunk klimatizált,ezért kérjük, mindig figyelmesen olvassa el a szállástípus részletes leírását!

Van-e családi szoba?

Sajnos egybenyitható szobáink nincsenek, de több lehetőséget is kínálunk családi elhelyezésre, amelyet szobatípusaink leírásainál találhat meg.

Mikortól lehet elfoglalni a szobát, ill. utazás napján meddig kell elhagyni a szobát?

Érkezés és elutazás: A szállodai szobákat 16 órától foglalhatják el kedves Vendégeink. Elutazás napján a szobákat 10 óráig kérjük elhagyni. A területet: strand, wellness részleg stb., érkezéskor már délelőttől, utazáskor pedig délután 18:00 óráig használhatják vendégeink.

Milyen internet elérhetőség van a szállodában?

A szálloda hallban ingyenes interent , WIFI hozzáférés áll rendelkezésre, A területen (szobákban, bungalókban ) HOTZONES WLAN( Borsodweb) internet működik, napi ( 24 óránkénti ) max.20 perc (1Mbps) ingyenes haználattal. Havi HotZones kártya (30 nap ): 1Mbps:/0,125Mbps 1 500.- Ft /db 2Mbps:/0,125Mbps: 2 500.- Ft /db a recepción vagy online vásárolható.

A wellness használatához biztosítanak-e köntöst és szauna törölközőt?

Fürdőköpeny a szálloda recepcióján igénylehető kaució ellenében ( 5000.- Ft / db ), szaunázáshoz töröközőt az uszoda recepcióján biztosítanak kedves Vendégeinknek.

Hozhatom-e a háziállatomat?

Szállodai szobában sajnos nem tudjuk a kis kedvenceket fogadni, csak bungalós elhelyezés esetén.

Mi a foglalás menete, mennyi az előleg mértéke?

A szállás foglalás történhet telefonon és írásban is, azonban szállodánk csak az írásban visszaigazolt megrendelésekért vállal felelősséget. Weboldalunkon megjelentetett akciós ajánlatainkat csak a szállodával történő közvetlen foglalások esetén ( telefonon, e-mailben,online foglalási rendszerünkön keresztül ) történő megrendelések esetén tudjuk biztosítani. Más szállásközvetítő oldalak, utazási irodák ajánlatai iránt kérjük szíveskedjenek az adott oldalon, irodánál érdeklődni, azokért felelősséget nem vállalunk.

Előleg: az előleg mértéke 30%, amely összeg beérkezésével válik garantálttá az Ön foglalása. Fizethető SZÉP kártyával is.

SZÉP kártyával tudok-e fizetni?

Igen. MKB, OTP, K&H SZÉP kártyával előleg és a végösszeg is fizethető nálunk a törvényi előírások értelmében. Idegenforgalmi adó a kártyával nem fizethető.

ES LOHNT SICH HIER ZU BUCHEN
Bestpreisgarantie
Sofortige Rückbestätigung
Aktuelle Angebote
Ohne Buchungsgebühr