Teljes név megadása megadása kötelező
Születési dátum megadása kötelező
Telefonszám megadása kötelező
Adjon meg valós e-mail címet
Irányító szám és cím megadása kötelező
Utca, házszám megadása kötelező
Close

keresés cross

Conference

TIHANY ÉS A BALATON

1000 éves Bencés apátság, festői halászfalu, lenyűgöző szépségű táj, csodálatos balatoni panoráma, pezsgő kulturális élet, híres borvidék, vendégszerető emberek – megannyi érv, hogy megismerjék Tihanyt és eljöjjenek hozzánk! Budapesttől 120 km-re, a tihanyi félsziget csúcsán, természetvédelmi területekkel körbe ölelt 13 hektáros ősparkban, közvetlenül a vízparton fekszik a Club Tihany üdülőközpont. Igazi paradicsom a nyaralni vágyók és szabadságukat aktívan eltölteni szándékozó vendégek számára.

RENDEZVÉNYHELYSZÍN KIEMELKEDŐ ADOTTSÁGOKKAL

Szállodánk hosszú évek óta kiemelkedő szereplője a magyarországi konferenciaturizmusnak is, amely többek között egyedül álló adottságainknak is köszönhető:

  • 13 hektáros zárt területen: 1450 férőhely szállodai szobákban és hangulatos bungalókban
  • vendéglátás, akár 2000 főre is, több étteremben
  • rendezvénytermek 2300 főre
  • 500 m hosszú füves strandszakasz és további szabadtéri területek kültéri programokhoz
  • wellness, rekreációs és sport szolgáltatások
  • programszervezés
  • 450 férőhelyes parkoló a zárt objektumon belül

A Hotel Club Tihany hosszú évek óta kiemelkedő szereplője a magyarországi konferenciaturizmusnak. Szállodánk bármilyen céges rendezvény lebonyolításához kiváló helyszín. Ismerje meg konferenciatermeinket.

Details

Séfünk és szakácsaink a magyar és nemzetközi konyha ízletes fogásait készítik el a rendezvény által igényelt kiszolgálással: felszolgált menü, büféétkezés, gálavacsora, állófogadás, grill parti. A rendezvény méretéhez igazodóan több étterem is rendelkezésre áll üzleti ebéd, gálavacsora, fogadás, esküvő céljára.

Details

Ha szeret sportolni, kirándulni, ajánljuk külső programjainkat, amennyiben viszont jobban kedveli a rekreációs pihenést, aktív kiegészítőkkel, akkor próbálja ki szállodánk belső szolgáltatásait.

Details
MAKE YOUR RESERVATION HERE
Best price guarantee
Immediate confirmation
Current offers
No reservation fee