First name required
Last name required
Phone field require
Email field is incorrect
Address required
Zip code required
Arrive required
Departure required
Close

keresés cross

General terms of payment

Általános fizetési feltételek

Foglalását 30% előleg befizetésével tudjuk garantálni, amennyiben a visszaigazolásban feltüntetett időpontig a kért előleg bankszámlánkra megérkezik. A beérkezett utalásról előlegszámlát állítunk ki.

Bankszámlánk adatai:

Számlavezető bankunk címe és a bankszámlaszám (forint utalás esetén):
K&H Nyrt., 8230 Balatonfüred, Kossuth Lajos u. 5

Számlaszám: 10400425-04200006

A befizetés azonosításához kérjük utaláskor minden esetben szíveskedjenek a megjegyzésrovatban feltüntetni a foglalás azonosítóját vagy a vendég nevét és a számlázási címet.
A számlázási címet (amelyre majd teljesítéskor a végszámla is kiállításra kerül), e-mailben: reserv@clubtihany.hu vagy faxon: +36 87 538 516 is megadhatja.

Általános lemondási feltételek:

Az egyéni szobafoglalás kötbérmentesen lemondható amennyiben az írásos visszaigazolás másként nem rendelkezik, a megérkezést megelőző 14. napig. A kötbérmentes lemondási határidőn  belüli lemondás vagy meg nem érkezés esetén a befizetett előleg összege vissza nem térítendő foglalóvá minősül. A befizetett előleg más tartózkodási időpontra beszámítható ugyanabban a nyitvatartási szezonban fenti feltételek figyelembevétele mellett előzetese egyeztetés alapján.

A fizetési és lemondási feltételek ajánlatonként, szezonidőszakonként eltérőek lehetnek, amelyek minden esetben a foglalás visszaigazolásában feltüntetésre kerülnek.Kérjük  minden esetben olvassa el figyelmesen visszaigazolásunkat!

Aktuális ajánlataink már tartalmazzák a tartózkodási idő kedvezményeket, napi szinten nem megbonthatóak, csak ajánlatban érvényesek. Korábbi elutazás, későbbi érkezés esetén a teljes megrendelt szolgáltatás-/ajánlat fizetendő. (a fenti ajánlat megrendelése esetén fizetendő azon éjszakák és szolgáltatások ára melyet megrendelt, abban az esetben is ha a szolgáltatásokat nem vagy csak részben veszi igénybe. Kivétel: vis major)
Kedvezményes ajánlataink egyéni vendégek közvetlen a szállodánál történő foglalására vonatkoznak, max. 2 db szállásegység erejéig.

Árváltoztatás jogát fenntartjuk.

A foglalót  természetesen SZÉP kártyával is fizetheti.

Elérhetőségeink

  • Cím: H-8237 Tihany, Rév u. 3.
  • Levelezési cím: H -8237 Tihany, Rév u.3.
  • Telefon: +36 87 538 564
  • E-mail: reserv@clubtihany.hu
MAKE YOUR RESERVATION HERE
Best price guarantee
Immediate confirmation
Current offers
No reservation fee