First name required
Last name required
Phone field require
Email field is incorrect
Address required
Zip code required
Arrive required
Departure required
Close

keresés cross

Szép card

SZÉPKÁRTYA ELFOGADÁS

OTP SZÉPKÁRTYA:

Foglaló, előre fizetés menete:

 1. Belépés az OTP SZÉP Kártya online felületén, regisztrált kártyatulajdonosként.
 2. Győződjön meg róla, hogy kártyája online fizetésre is alkalmas e - vagy csak helyszíni fizetésre van beállítva, kérje az OTP SZÉP kártyaközpont segítségét.
 3. A bal oldali menü Előleg fizetés menüpontja segítségével a szálláshely kiválasztása, vagy:
 4. Az Elfogadóhelyek keresése menüpont alapján a szálláshely kiválasztása, majd az „Előlegfizetés” gomb kiválasztása. Az előleg pontos összegének megadása és a tranzakció végrehajtása.

Az elfogadóhely azonosítása, valamint a kártyaadatok megadása után az előleg összege az OTPdirekt rendszerben átutalható. Az átutalásról bizonylat készül, melyet a kártyatulajdonos ki tud nyomtatni. Ezt a bizonylatot javasolt az utazás során kéznél tartani. Kérjük, a pontos ügyintézés érdekében ezt a bizonylatot küldjék el a következő e-mailcímre: reserv@clubtihany.hu. 

Megjegyzés rovatban legyen kedves megadni számlázási címet (otthoni cím), hogy az előleget jóváírhassuk a foglaláson. Köszönjük! (foglalási számot, vendég nevét szintén a könnyebb beazonosítás kedvérét. Köszönjük)

MKB SZÉPKÁRTYA:

Foglaló, előre fizetés menete:

 1. Kérjük telefonon vagy írásban küldje el részünkre a kártya tulajdonos nevét ill. a kártya elején található kártya azonosító számát (3-4-5 számjegyű )
 2. a Szolgáltató (Club Tihany ) először és külön jelentkezik be a Kártyaközpontba,
 3. megadja a kártyabirtokos "Azonosítószám"-át, nevét és az egyéb szükséges adatokat (igény érvényessége, ügyiratszám (ha van ilyen), szolgáltató e-mail címét).
 4. a szolgáltató a Kártyaközponttól a bejelentkezést követően megadott e-mail címre kap egy "Előrefizetési azonosító" számot ezt közli a Kártyabirtokossal (e-mailen, vagy telefonon),
 5. a Kártyabirtokos ezt követően külön a Kártyabirtokos menüpontján keresztül hagyja jóvá a fizetést a Kártyaközpontban a szolgáltatótól kapott "Előrefizetési azonosító" segítségével, a szolgáltatáscsoport és az előrefizetendő összeg feltüntetésével

Amennyiben a Kártyabirtokos a megadott időpontig az előrefizetési igényt a rendszerben sikeresen jóváhagyja (megtörténik a zárolás), úgy a tranzakcióról mind a Szolgáltató, mind a Kártyabirtokos e-mailben értesítést kap.

Az így kifizetett (zárolt) összeg – a többi SZÉP Kártyával történő fizetéshez hasonlóan 12 munkanapon belül kerül átutalásra a szolgáltató

K&H SZÉPKÁRTYA:

Foglaló, előre fizetés menete:

Kérem legyen kedves felvenni a kapcsolatot a K&H SZÉP kártyaközponttal és telefonon keresztül legyen kedves az átutalás indítását kérni.

K&H TeleCenter: 

(06 1/20/30/70) 335 3355 

7. menüpont

Club Tihany Zrt. azonosítókódja: 84005268 

Kérem a tranzakció megtörténte után legyen kedves elküldeni a reserv@clubtihany.hu e-mail címre a tranzakció azonosítóját, ill. a kártyabirtokos nevét és számlázási címét. (otthoni cím)

Felhívjuk figyelmét, hogy a SZÉP kártyás előleget nem áll módunkban visszautalni, a befizetett előleg az adott nyitvatartási évben lesz felhasználható.

Elérhetőségeink

 • Cím: H-8237 Tihany, Rév u. 3.
 • Levelezési cím: H -8237 Tihany, Rév u.3.
 • Telefon: +36 87 538 564
 • E-mail: reserv@clubtihany.hu
MAKE YOUR RESERVATION HERE
Best price guarantee
Immediate confirmation
Current offers
No reservation fee