Vezetéknév megadása kötelező
Keresztnév megadása kötelező
Telefonszám megadása kötelező
Adjon meg valós e-mail címet
Cím megadása kötelező
Irányítószám megadása kötelező
Érkezés megadása kötelező
Elutazás megadása kötelező
Close

Kitöltve

keresés cross

Közlemény a koronavírussal kapcsolatban

Kedves Vendégeink!

Nagy örömünkre szolgál, hogy megtiszteltek bennünket bizalmukkal és vendégeink között üdvözölhetjük Önöket!

A koronavírus járvány idején kialakult egyedi helyzet miatt, az Önök egészségének védelmében szolgáltatásainkat új szabályok alapján tudjuk biztosítani. Ezeket a  fontos információkat igyekeztünk összegyűjteni Önöknek egy csokorba. Kérjük olvassák el figyelmesen! Köszönjük , hogy együttműködésükkel támogatják munkánkat! Vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra!

ÉRKEZÉS – BEJELENTKEZÉS – RECEPCIÓ

 • Kérjük, amennyiben betegség, megfázás tüneteit észleli magán, halassza el utazását! Rugalmas átfoglalási, lemondási feltételeket biztosítunk.
 • A gyors és lehetőség szerint érintés mentes bejelentkezés érdekében , amennyiben szeretné emailben is elküldheti előre nekünk a bejelentkezéshez szükséges adatokat. Amennyiben e mellett dönt kérjük személyenként küldje el nekünk az alábbi adatokat: név, születési hely és dátum, lakcím, rendszám és ha szeretne élni az online számlázás lehetőségével az email címet, amelyre a papír alapú számla helyett online megküldhetjük fizetéskor végszámláját!
 • Recepciós kollégáink kellő óvatossággal  dolgoznak, a megfelelő távolságot a recepciós pult szélessége biztosítja
 • Érkezéskor legyenek kedvesek a kihelyezett kézfertőtlenítőt használni!
 • Bejelentkezéskor / kijelentkezéskor kérjük, hogy családonként/foglalásonként 1 fő lépjen a pulthoz az ügyintézés idejére! Amennyiben a bejelentőlapokat a helyszínen kell kitölteni, kérjük ezt ne a pultnál, hanem a hallban lévő asztaloknál legyenek kedvesek megtenni!
 • A szobakártyáját, egyéb eszközöket ( tollak, sporteszközök, stb ) folyamatosan  fertőtlenítjük.
 • Várakozáskor szíveskedjenek az előírt min. 1,5 m-es távolságot tartani!
 • A fürdőköpenyeket visszaadáskor kérjük a recepció mellett kihelyezett kosárba szíveskedjenek behelyezni!
 • Mindig szívesen segítünk infomációval kedves Vendégeinknek, a jelenhelyzet azonban most mégis arra kérjük Önöket, hogy kérdéseikkel, kéréseikkel lehetőség szerint telefonon forduljanak kollégáinkhoz. A recepció a szobákból a 9-es számon hívható. Közvetlen telefonszám: +36 87 538 555

LIFT: a lifteket méretükből adódóan, egyszerre csak egy háztartásban élők használhatják a biztonsági előírások értelmében.  Eltérő esetben kérjük viseljenek maszkot vagy sálat! Kérjük a távolságtartási előírásokat a liftre való várakozás közben és beszálláskor is tartsák be!

MASZKHASZNÁLAT- TÁVOLSÁGTARTÁS: 

Kérjük kedves vendégeinket, hogy vigyázzunk egymás egészségére és a zárt terekben legyenek kedvesek fokozottan ügyelni a 1,5 m-es távolság betartására vagy szíveskedjenek maszkot viselni!

VENDÉGLÁTÁS – ÉTTEREM – KÁVÉZÓ – POOL DRINK

ÉTKEZÉSEK:

Reggeli és vacsora:
svédasztalos étkezést biztosítunk a létszám függvényében, amennyiben szükséges két turnusban. A svédasztalról kollégáink szolgálják ki Öneket.

Legnagyobb sajnálatunkra az ilyen formán bonyolított étkezések bizonyosan a megszokottnál több időt vesznek majd igénybe, amiért szíves türelmüket, megértésüket és közreműködésüket kérjük!

Biztonsági kérések kedves Vendégeinkhez:

 • Mielőtt az étterembe lép, kérjük, használja a kézfertőtlenítő automatát a bejáratnál!
 • Egymás védelme érdekében, hogy az étteremben is, különösen az esetleges  várakozás közben kérjük szíveskedjenek ügyelni az előírt 1,5 m távolság betartására, maszk használata itt is, mint minden zárt térben ajánlott.

Az  étkezések igénybevételéhez szíveskedjenek magukkal hozni kulcskártyájukat, amelyet a bejáratnál ellenőriznek kollégáink.

A berendezéseket, felületeket, asztalokat rendszeresen fertőtlenítjük. Kollégáink maszkban és kesztyűben dolgoznak.

Az ételek elkészítésénél eddig is komoly előírásoknak kellett megfelelnünk (HACCP élelmiszer biztonsági rendszer), van gyakorlatunk a szigorú szabályok betartásában.

A’la carte ebéd:
Old Captain éttermünk  várja a kedves Vendégeinket ebéd időben.

Kávézó:
​​​​​​​szíveskedjenek az asztalnál ( elviteli igény esetén is ) helyet foglalni , kollégánk felveszi rendelését és kiszolgálja Önöknek . A pultnál történő rendelést, kiszolgálást kérjük kerüljék!


WIMBLEDON SPORTCENTRUM: korlátozott nyitva tartással üzemel.

Kerékpár és minigolf bérlésre a recepción van  folyamatosan lehetőség.


WELLNESS – STRAND

A megnövekedett vendéglétszám miatt 2020.október 23-tól sajnos nem tudunk külsős ( nem lakó )  vendégeket fogadni wellness részlegünkben, a napi jegy vásárlásának lehetőségét felfüggesztettük.

Wellness részlegünk szolgáltatásai  az alábbiak szerint  állnak kedves vendégeink rendelkezésére:

Uszoda, jakuzzik: 7 -20 óra között tart nyitva
Élménymedence ( melegvizes medence, élményelemekkel ): 7-19 óra között tart nyitva
Szombatonként wellness night programunk keretében, esti nyitva tartással üzemel mindkét medencénk 21:00-24:00 között.
Az előírások értelmében csak korlátozott számú vendég veheti egy időben igénybe a beltéri medencéket. A medencék foglaltságát táblával jelezzük.

A medencék használatakor kérjük szíveskedjenek az alábbi előírásokat betartani:

 • papucs használata kötelező
 • medence használata előtt és után zuhany használata kötelező

Szauna:

 • saját felelősségre  vehető igénybe. Javasoljuk, hogy egy időben csak egy háztartásban élők vegyék igénybe! 
 • szaunalepedő: a szobákba kerül előre bekészítésre, kérjük hozza magával!

Wellness kezelések:

 • szolgáltatásainkat, kezeléseinket a helyiségek folyamatos fertőtlenítése  és alapos szellőztetésüket követően biztonságosan tudják igénybe venni.
 • Bejelentkezés : 0036 87 538 572 -es telefonszámon, vagy központon keresztül 572 -es melléken ( uszoda recepció )

JÁTSZÓSZOBA:
Saját felelősségre használható, felnőtt felügyelettel. A nyitva tartási idő alatt folyamatosan fertőtlenítjük a bútorokat, eszközöket. Maszk használata ajánlott, amennyiben nem egy háztartásban élők tartózkodnak a helyiségben.

TAKARÍTÁS

Biztonsági intézkedések:

Szálloda közösségi terei:

 • kézfertőtlenítő állomások kerültek kihelyezésre a szállodahallban, emeleteken, étteremben, kérjük szíveskedjenek használni!
 • közösségi mosdóinkban kézfertőtlenítő folyékonyszappan áll rendelkezésükre
 • közösségi tereinket folyamatosan, min. 2 óránként fertőtlenítjük (hallok bútorai, játszószoba, lépcsőház korlátok, ablakpárkányok, lift vezérlőpanel, lift belső tere, közös mosdó helyiségek, csaptelepek, pénzautomata, asztalok, szék karfák, könyöklők, stb ).

Szobai takarítás:

 • napi takarítás alkalmával is speciális fertőtlenítő szerrel takarítják kollégáink a szobát, fürdőszobát az önök biztonsága érdekében.  
  Kérjük, amennyiben nem igényel napi takarítást, csak  törölköző cserét vagy a szemetes kiürítését stb. legyen kedves a recepción jelezni! ( 9-es szám )
 • hosszabb tartózkodás esetén a szokásos módon 3 naponta cserékjük a szobai textíliákat 
 • Kollégáink maszkban, kesztyűben dolgoznak, minden szobába történő belépés előtt fertőtlenítik a kezüket, a takarítás alkalmával kötelezően szellőztetnek , fertőtlenítik a szobai berendezéseket, bútorokat, tárgyakat (ablakpárkány, fiók-, szekrényajtó fogantyúk, villanykapcsolók, telefonok, asztalok, szék karfái, kilincsek, hűszekrény, teljes fürdőszoba, poharak, bekészítések, TV távirányítók, szemetesvödrök, balkon bútorok stb.)

Amennyiben az aktuális szabályozásban, szakmai ajánlásokban bármilyen változás áll be, természetesen felülvizsgáljuk intézkedéseinket, és a helyzetnek megfelelően változtatunk. 

Az elsődleges szempont mindig az egészség védelme és vendégeink biztonsága.

2020.09.14.

MEGÉRI ITT FOGLALNI
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj