Programok és Animáció

Programlehetőségek a Club Tihanyban

A Club Tihany változatos programokkal vár. Gyermek- és felnőtt animáció, különböző sportlehetsőgek az aktív pihenést keresőknek, vizisportok azoknak, akik a Balatonban töltődnének fel.

Gyermek animáció

Itt gyerek nem unatkozik! Változatos animációk gyerekeknek. Képzett animátoraink gondoskodnak a kicsik felügyeletéről amíg a szülők más programon vesznek részt – vagy pihennek.

Felnőtt animáció

Amíg a gyerekek a nekik szóló animációkon vesznek részt, a felnőttek változatos programokon töltődhetnek fel vagy engedhetik ki a gőzt képzett animátoraink segítségével.

Vízisport

A vízísportok szerelmesei több elfoglaltságot is találhatnak nálunk, ha szeretnék szelni a hullámokat. Vízísport központunkban lehetőséged van felszerelést bérelni, vagy tanfolyamokon részt venni.

Sport

Az aktív pihenést kedvelők minden nálunk töltött napra találhatnak a számukra sport-elfoglaltságot, legyen az beltéri vagy szabadtéri, minden eszköz a rendelkezésükre áll.

Tihanyi barangoló

Amikor valaki a Balatonhoz látogat, Tihany egy kihagyhatatlan célpont. Múzeumok, templomok, régi korok lenyomatai várják a kirándulókat, turistákat, vendégeket.

Spa & Wellness

Nemcsak az aktív pihenésnek hódolhatsz, hanem számtalan relaxáló, wellness-programot, gyógyászati, terápiás kezelést is kipróbálhatsz, hogy az itt tartózkodás valóban igazi feltöltődés legyen.