Gyerekprogramok

A gyerekek felügyeletéről képzett animátoraink gondoskodnak,  amíg a szülők a wellness részlegünkben kényeztetetik magukat vagy éppen egy túrán vesznek részt. 

Profi animátorok

A gyerek klub és minden gyerekprogram a gyerekek részére ingyenes. 5 év alatti gyerekek szülöi felügyelettel maradhatnak. 3 év feletti gyerekek felügyeletét igény szerint animátoraink biztosítják díjmentesen. Addig a szülők a wellness részlegünkben kényeztetik magukat vagy éppen egy Nordic Walking túrán vesznek részt a felnőtt animáció keretein belül.

A nyári időszakban minden nap 9:00-12:00 és 12:30-17:30-ig díjmentesen gyermekfelügyeletet vállalunk 3 éves kor felett.

Célunk, hogy minden nálunk eltöltött nap élményekkel teli legyen, amiről még hazatérve is otthon a nagyinak, az oviban  a kisbarátoknak, a suliban a „haveroknak” boldogan, csillogó szemekkel mesélnek majd a gyerekek. Minden nap más-más programok várnak kicsikre, nagyokra.

Velünk nem fog unatkozni – aki nem akar.

Gyerekprogramok a Club Tihanyban

Nyári programjaink június 21. és augusztus 31. között

A nyári időszakban minden nap 9:00-12:00 és 12:30-17:30-ig díjmentesen gyermekfelügyeletet vállalunk 3 éves kor felett.

HÉTFŐKEDDSZERDACSÜTÖRTÖKPÉNTEKSZOMBATVASÁRNAP
9:00-9:30Reggeli torna Calennel (Kinderklub, indulás a Lobbyból)- TOKEN!Reggeli torna Calennel (Kinderklub, indulás a Lobbyból)- TOKEN!Reggeli torna Calennel (Kinderklub, indulás a Lobbyból)- TOKEN!Reggeli torna Calennel (Kinderklub, indulás a Lobbyból)- TOKEN!Reggeli torna Calennel (Kinderklub, indulás a Lobbyból)- TOKEN!Reggeli torna Calennel (Kinderklub, indulás a Lobbyból)- TOKEN!Reggeli torna Calennel (Kinderklub, indulás a Lobbyból)- TOKEN!
9:30-11:00Virágfüzér (Kinderklub)Hajókészítés (Kinderklub)Kavicsfestés (Kinderklub)Hűtőmágnes készítés (Kinderklub)Olajfakoszorú készítés (Kinderklub)Legyen repülő madarad! (Kinderklub)Csattogó készítés (Kinderklub)
11:30-12:00- Vízi csata (Gyerekmedence)- TOKENCélba dobás (Gyerekmedence)- TOKENVízi játék (Gyerekmedence)- TOKENLufibomba csata (Balatonpart)Vízi vetélkedő (Gyerekmedence)- TOKENKötélhúzás (Gyerekmedence)- TOKENBúvárviadal (Gyerekmedence)- TOKEN
14:30-16:00Tiki Maszk (Kinderklub)Buborékfújó készítés (Kinderklub) Talent válogató (Kinderklub)- TOKEN!Limonádé papírból (Kinderklub)VendégvárásVendégvárásVendégvárás
14:30-16:00Olimpiai lángkészítés (Kinderklub)Medúza készítés (Kinderklub)Karkötő fonás (Kinderklub)
16:00-17:00HULAhopp vetélkedő (Balatonpart)- TOKEN!Számháború (Balatonpart)Gyöngyvasalás (Kinderklub)Egy perc és nyerhetsz! (Balatonpart)- TOKEN!Kidobós (Balatonpart)Csillámtetoválás (Kinderklub)Kalóz Kaland (Kinderklub)
17:00-17:30Vízi kosárbajnokság (Gyerekmedence)Számháború – TOKEN!Vízi disco (Gyerekmedence)Labdakavalkád (Gyerekmedence)Vízi disco (Gyerekmedence)Csillámtetoválás (Kinderklub)Kincskeresés (Balatonpart)
18:00-18:30Találkozz Calennel az étteremnél (Lobby)Találkozz Calennel az étteremnél (Lobby)Találkozz Calennel az étteremnél (Lobby)Találkozz Calennel az étteremnél (Lobby)Találkozz Calennel az étteremnél (Lobby)Találkozz Calennel az étteremnél (Lobby)Találkozz Calennel az étteremnél (Lobby)
19:30-20:30Mini Disco (Színpad,rossz idő esetén Levendula ház)Hercegnők bálja (Színpad,rossz idő esetén Levendula ház)Talent show – TOKEN! (Színpad,rossz idő esetén Levendula ház)
20:00-21:00Bingo
(Beach Grill)
Quiz est
(Beach Grill)

A programok változtatási jogát fenntartjuk!