GARANTÁLTAN
a legjobb áron! Foglalj időben!

Gyerekprogramok

A gyerekek felügyeletéről képzett animátoraink gondoskodnak,  amíg a szülők a wellness részlegünkben kényeztetetik magukat vagy éppen egy túrán vesznek részt. 

Profi animátorok

A gyerek klub és minden gyerekprogram a gyerekek részére ingyenes. 5 év alatti gyerekek szülöi felügyelettel maradhatnak. 5 év feletti gyerekek felügyeletét igény szerint animátoraink biztosítják díjmentesen. Addig a szülők a wellness részlegünkben kényeztetetik magukat vagy éppen egy Nordic Walking túrán vesznek részt a felnőtt animáció keretein belül.

Célunk, hogy minden nálunk eltöltött nap élményekkel teli legyen, amiről még hazatérve is otthon a nagyinak, az oviban  a kisbarátoknak, a suliban a „haveroknak” boldogan, csillogó szemekkel mesélnek majd a gyerekek. Minden nap más-más programok várnak kicsikre, nagyokra.

Velünk nem fog unatkozni – aki nem akar.

Gyerek Klub

Az Üdülőfalu közepén található

Játszótér

A Kinder Club közvetlen környezetében

Ifjúsági klub

A hotelépület földszintjén, a Spa bejárata mellett

Hotel lobby

A hotelépület földszintje

Szabadtéri színpad

A park csúszda felőli oldalán

Nyitvatartás

A Gyerek Klub nyitvatartása igazodik a szálloda programjához és a gyerekek aktuális létszámához. Amennyiben a lenti táblázatban egy adott napon vannak gyermekprogramok, abban az esetben a Gyerek Klub is várja szórakozni vágyó kis vendégeit

09:00-12:00 és 15:00-19:00

között!

Gyerekfelügyelet

A gyerek klub bejáratnál az adatok megadásával tudjuk vállalni az 5 éven felüli gyermekek felügyeletét.