igen.

igen. ez az a hely.

Tihany a Balaton szíve. Körbeöleli a víz, a levegő, a napfény. Ez az a hely, ahol szerelmes leszel mindenbe, ami a Balatonról szól. Add át magad a víznek, és élvezd, ahogy meglovagolod a szelet. Igen – ez az a hely, ahová visszatérsz. 

Tihany első számú vizisport központja a Balaton parton

  • 500 méter hosszú privát strand – biztonságos és mindig elérhető
  • 4 féle vizisport – próbáld ki mindet
  • 2 gyakorlott oktató – segítünk, hogy élvezd amit csinálsz

Különleges adottságainak köszönhetően, mint például az 500 méter hosszú privát strand, a Vízisport központunkban különböző szabadidő sportok közül választhatsz, melyek ideálisak mindenki számára.

Képzett kollégáink és szakoktaóink várják, hogy bevezessenek a vízisportok világába, vagy ha már tapasztalt vagy, segítenek kiválasztani a megfelelő felszereléseket.

Vitorlás

Nálunk lehetőséged van arra, hogy felfedezd a Balatont, megcsodáld a környéket a magyar tenger közepéről egy vitorláson. Több típus közül is választhatsz nálunk. Amennyiben még nem próbáltad, de vonzanak a hullámok, oktatóink készségesen bevezetnek a vitorlázás rejtelmeibe, és még jogosítványt is leteheted rájuk.

Szörf

Többféle méretben biztosítunk szörfdeszkákat és vitorlákat, így nálunk a kezdtőtől a profiig mindenki megtalálja, amit keres. Tihanyban már 1988 óta folyik szörfoktatás, tapasztalt oktatóink várnak mindenkit, aki kitanulná, hogy szelje a hullámokat. Speciálisan kifejlesztett tanulófelszerelést minden kor- és súlycsoport számára tudunk biztosítani. A tanulódeszkák nagy méretűek és rendkívül stabilak.

SUP - Stand Up Paddle

A Balaton első SUP Centerével 2011-ben bővítettük vízisport bázisunkat. Képzett oktatóink megtanítják, hogyan élvezd ezt a sportot könnyűszerrel. A SUP remekül fejleszti az egyensúlyérzéket, az állóképességet, azok számára, akik edzeni szeretnének, és segít kikapcsolni, relaxálni azoknak, akik a természet csendjére vágynak. A kölcsönözni, vagy megvásárolni kívánt stand up paddle deszkák és evezők kiválasztásában szakszerű tanácsainkkal segítjük.

Kajak

Evezd körbe a Balaton párosan vagy csoportosan. Tekintsd meg a partmenti élővilágot, vagy keressetek egy csendes öblöt egy piknikre. Találsz nálunk egy, illetve két személyes kajakokat, többféle méretben és kivitelben.

Tanfolyamok

Időtartam
Ár
Vitorlás tanfolyam
15 óra
127.600.- Ft/fő
Privát vitorlás oktatás
egyedi
20.000.- Ft/óra
Szörf tanfolyam
15 óra
87.600.- Ft/fő
Privát szörf oktatás
egyedi
16.000.- Ft/óra
SUP tanfolyam
2 óra
12.000.- Ft/fő

Kapcsolat

Ha érdeklődnél programjaink iránt, vagy kérdésed van, keress minket elérhetőségeink egyikén.

Király Henriett
Tel.: +36-30-701 9317
E-mail: kiraly@wind99.com

Sail & Surf Kft.
Tel.:  +36-30-227-8927
E-mail: info@szorf-oktatas.hu; office@wind99.com