Teljes név megadása megadása kötelező
Születési dátum megadása kötelező
Telefonszám megadása kötelező
Adjon meg valós e-mail címet
Irányító szám és cím megadása kötelező
Utca, házszám megadása kötelező
Close

Kitöltve

keresés cross

Konferencia termek

Termeink befogadóképessége

TEREM ALAPTERÜLET M2 SZINHÁZSZERŰ (SZÉKSOROSAN ) ISKOLAPADOS

Konferencia Központ

2030

1200

1000

Levendula terem

450

280

160

Levendula szekció I.

-

120

60

Levendula szekció II.

-

80

50

Levendula szekció III.

-

80

50

Levendula különterem

220

280

150

Beach

112

80

50

Tihany

78

50

25

Old Captain különterem

80

100

60

Badacsony

44

25

15

Tátika

21

10

8

Internet a szállodában

A szálloda halljában az internet-hozzáférés ingyenes minden kedves vendég számára. A szállodai szobákban és a bungalóinkban  HOTZONES WLAN internet működik, napi maximum 20 perc (1Mbps) ingyenes használattal. Amennyiben ennél hosszabb idejű elérhetőség szükséges, akkor online vásárolható Hotzones kártya, illetve a recepción is hozzáférhető. Az ára: 1Mbps:/0,125Mbps 1 500.- Ft /db, illetve 2Mbps:/0,125Mbps: 2 500.- Ft /db, amely az egész itt-tartózkodásra érvényes (maximum 30 nap).

Előfordulhat, hogy egyes rendezvények ettől eltérérő paraméterű internet hozzáférésre tartanak igényt (sávszélesség, saját wifi hálózat a rendezvény részvevőinek, egyedi kód, stb.). Ezekben az esetekben a szolgáltató készséggel áll rendelkezésre.
Áraink forintban értendőek és tartalmazzák az ÁFÁ-t.  

A szálloda épülettől 200-250 m-re fekvő nagy csarnok szerű épületünk kiállítások, nagy létszámú konferenciák, bankettek ideális helyszíne.

Bővebben

A Levendula Terem a komplexum közepén található, kb. 150 méter távolságra a szállodaépületétől, egy épületben a Levendula Különteremmel. Egyben és 3 szekcióra tagolva is használható. Kiválóan alkalmas továbbá nagyobb létszámú zártkörű vacsorák, partyk, bulik, esküvők lebonyolítására.

Bővebben

A Levendula Különterem a komplexum közepén található, kb. 150 méter távolságra a szállodaépületétől, egy épületben a Levendula Teremmel, amely 3 részre szekcionálható. Így amennyiben a Különteremben plenáris ülés folyik a Levendula Teremben mellette lehet lebonyolítani a szekció üléseket.

Bővebben

A nyáron strandétteremként működő Balaton parti Beach Grill éttermünk kellemes helyszín kisebb rendezvények, esti zártkörű partik részére. Fedett teraszával kiegészülve 240 férőhely biztosított.

Bővebben

A szálloda épülete mögötti igazgatósági épületben található Balatonra néző, kisebb termünk.

Bővebben

Szállodaéttermünk külön terme, mind meetingeknek, mind kisebb létszámú zártkörű vacsoráknak ideális helyszíne.

Bővebben

A szálloda V. emeltén található Badacsony különtermünk kis rendezvények lebonyolítására, vagy szekció teremként való használatra ideális helyszín.

Bővebben

Kisebb zártkörű megbeszélésekre, tárgyalásokra ajánljuk szállodánk VI. emeletén található Tátika termünket. 6-8 fő részére ajánlott.

Bővebben
MEGÉRI ITT FOGLALNI
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj