Wellness sziget

Számtalan lehetőséget kínálunk vendégeinknek a pihenésre, kikapcsolódásra a vitalitás jegyében a fürdőzéstől a relaxáló wellness kezeléseken át a gyógyászati terápiás kezelésekig.

Bővebben

Kényeztető kezelések

Amennyiben csak egyedi kezeléseink közül választana, vagy kiegészítené csomagajánlataink kínálta lehetőségeket további egyedi wellness kezeléssel, ennek semmi akadálya, kollégáink szívesen segítenek Önnek szaktudásukkal..

Bővebben

Alternatív terápiák

Napjaink rohanó, stresszes élete mellett nagyon fontos a test, a lélek és a szellem egyensúlyáért tennünk. Alternatív terápiáink ehhez nyújtanak segítséget.

Bővebben

Csomagajánlataink

Lelki feltöltődés, kényeztetés, méregtelenítés, relaxálás, karcsúsítás , egészségmegőrzés – wellness csomagjainkban mindegyikre talál megfelelő összeállítást, válogasson kedvére!

Bővebben

Masszázsok

A masszázs az egyik legősibb és legtermészetesebb módszere a betegségek megelőzésének és gyógyításának. Napjainkban azonban inkább stressz-oldó hatása miatt igen kedvelt szolgáltatás.

Bővebben

Szépségsziget

A testi, lelki felfrissülés, belső megszépülés után jöhet a külső! Szépségszalonunk kínálata: professzionális arc- és testkezelések,  haj- szobrászat, professzionális smink , manikűr-pedikűr, műköröm építés.

Bővebben