Hotel Club Tihany - Masszázsok

Masszázsok

SVÉD MASSZÁZS


A svéd masszázs alapfogásai alkotják a nyugati masszázs technikák gerincét, melyek akár teljesen megegyező módon, akár különböző változatokban, a keleti masszázsokban fellelhetőek. A masszázskezelések célját tekintve gyógy, sport, frissítő és diagnosztikai masszázst különböztet meg a nyugati orvoslás. A technikák a bőrt, a kötőszövetet és az izmokat célozzák meg. 

THAI MASSZÁZS


A thai masszázs célja:az izmok nyújtásával, nyomásával különböző testhelyzetek felvételével a szabad energiaáramlás biztosítása, fizikai és pszichés értelemben a fájdalmak és merevségek oldása, rugalmas, hajlékony, elengedett állapot létrehozása. A masszázsa talajon történik. A páciens könnyű ruházatot visel, hanyatt, oldalt vagy hason fekvő testhelyzetben, illetve ülésben helyezkedik el. A masszázs repertoárját nyomó és mobilizációs technikák alkotják, melyek minden hozzáférhető izomcsoportot és fontosabb izületet célba vesznek. 

MANUÁLIS NYIROKDRENÁZS


A nyirokdrenázs gyengéd, körkörös, nyomó-simító mozdulataival javítja, gyorsítja a nyirok elfolyását. Rendszeres alkalmazása megszünteti a szöveti nyirokpangást, az anyagcsere „hulladék” és salakanyagai pedig hamarabb kikerülnek a kötőszöveti raktárból. Hatásmechanizmusa alapján segíti az immunrendszer működését, serkenti a salakanyagok méreganyagok elszállítását és kiürülését, így a sejtek és szövetek regenerálódását. Csökkenti a gyulladáskészséget, elősegíti a meglévő gyulladások, sebek gyógyulását, valamint indirekt módon javítja a vérkeringést, sőt a sejtek táplálék és oxigénellátását. 

AROMAMASSZÁZS


A lazító, stresszoldó, gyengéd teljes testmasszázst az aktuális állapothoz választott illóolajokkal, vagy azok kombinációinak felhasználásával egészítjük ki. Hatására intenzívebbé válik a masszázs relaxáló, energetizáló és vitalizáló ereje. Az aromamasszázs felhasználható stresszoldásra, testi-lelki-szellemi regenerációra, közérzetjavításra, energiafeltöltésre, az öngyógyulási folyamatok beindítására. 

GYÓGYMASSZÁZS


Az emberiség ősi gyógyító eljárása. Célja a vérkeringés javítása és a feszes, kötött, fájdalmas testtájékok fellazítása. Gyorsítja a gyógyulási folyamatokat. A gyógymasszázsok abban különböznek a relaxációs masszázsoktól, hogy más az alkalmazás technológiája és helye. A masszázst általában olyan területeken végzik, ahol másodlagos elváltozások jöttek létre, elsődleges betegségek mellékhatásaként. 

Indiai fejmasszázs:

 

Reméljük kínálatunk felkeltette érdeklődését! A masszázs előzetese bejelentkezés alapján vehetők igénybe:
Bejelentkezés: Gesztesi József masszőr +36 87 538 57