Sportcentrum

Tenisz:

Fedett teniszpálya: 3 db

Szabadtéri salakos teniszpálya: 4 db

Teniszütő és labda bérlet

 

Squash:

Angol squash pálya: 2 db

Squashütő és labda bérlet

 

Minigolf ütő és labda bérlettel

 

Billiárd: 2 db asztal

 

Csocsó: 1 db asztal

 

Darts: 1 db ( nem digitális )

 

Asztalitenisz

ütő és labda bérlet

 

Teke:  4 db pálya

 

Kerékpárbérlés: női, férfi, gyermekkerékpárok
Járja be a Balaton Felvidék csodálatos tájait két keréken!
Körtúra a Tihanyi-félszigeten
(Túratipp: (Forrás:Balatoni Regionális Turisztikai Projekt Iroda honlapja))
Útvonal: BBR - Tihany - Tihanyi-rév - Cser-hegy - Horgásztanya - Sajkod - BBR, 12 km
Változat: A Belső-tó körül, 7 km; a gejzír-mezőn át +6 km
Csodálatos természeti és építészeti látnivalók között, nagyrészt a Balaton-felvidéki Nemzeti Park területén aszfaltozott és földutakon vezető közepes nehézségű túra. Felkészült biciklisek és terepbiciklik szükségesek, főleg a változatban leírt útvonal bejárásához. A Tihanyi-félsziget a Balaton egyik leglátogatottabb üdülő- és kirándulóhelye, egyedülálló természeti, történelmi és kulturális emlékekkel.
A félsziget keleti partján a révhez vezető országút nyáron nagyon forgalmas, ezért ezt nem ajánljuk, hanem a BBR-ről Tihany falu felé térjünk le (tábla irányít), és az enyhén emelkedő országúton biciklizzünk Tihanyba. A hangulatos ófaluban 140 védett porta van, amelynek egy része a Szabadtéri Néprajzi Múzeumot alkotja. Föltétlenül tekintsük meg a bencés apátsági templomot, mellette a kolostorban a múzeumot. Az Apátság mellől csodálatos panorámában gyönyörködhetünk. Érdemes megtekinteni a Babamúzeumot is. A Visszhang dombon a visszhangot sajnos már nem élvezhetjük. A faluból a Kossuth utcán tekerünk tovább a rév felé. Félúton jobbra térünk, az emelkedő Cserhegyi utcára, amely eleinte aszfaltozott, majd földútra vált. Körbejárjuk a Cser-hegy oldalát, és leereszkedünk a nyugati parti műútig. Szép erdőn, a sajkodi strandon, végül a sajkodi bekötőúton keresztül megyünk vissza a BBR-hoz. Jobbra kanyarodva kb. 600 m után találjuk a középkori Apáti templomocskát, itt bezárva a Tihanyi-félszigeti körtúránkat.
 

Változat: Tihany faluból több kis utca vezet le a Belső-tóhoz (pl. József A. u. - Major u. ). A tó földúton körbejárható. A tótól a turistaúton juthatunk el az Aranyház-gejzírkúphoz, tovább a szekérúton a gejzír-mezőn át a nyugati parti műútig kerekezve átszelhetjük a szigetet.