Ideális szabadidő sport mindenki számára. A hely adottságai, a speciális felszerelések, a szakképzett oktatók garantálják a gyors sikerélményt.

Vitorlázni és szörfözni elsősorban tanfolyam keretében lehet megtanulni. Az oktatás 5 napot vesz igénybe. A kurzus végén nemzetközileg elismert szörf igazolvány, illetve vitorlás jogosítvány szerezhető. 

A Sail and Surf tapasztalt és szakképzett oktatói csapata a magyaron kívül az alábbi nyelveket is folyékonyan beszéli: német, angol, francia és spanyol

Vízi sporteszköz kölcsönzés

A szörf és SUP felszereléseken és vitorlás hajókon kívül egyszemélyes, illetve kétszemélyes kajakok, valamint vízibiciklik kölcsönözhetőek.

Bővebben

Szörf tanfolyamok

Tanuljon meg 5 nap alatt szörfözni! Szörf oktatás felnőtteknek és gyerekeknek 8 éves kortól. A családok egy csoportban vehetnek részt a kurzuson.

Bővebben

Vitorlás tanfolyamok

Ismerkedjen meg 5 nap alatt a vitorlázás alapjaival! A tanfolyam végén szerezze meg a nemzetközileg érvényes vitorlás igazolványt!

Bővebben

SUP-Állj fel és evezz!

A Balaton első “stand up paddle-centerével” 2011-ben bővítettük vízisport bázisunkat. A SUP Center Balaton speciális stand up paddle központ az országban.

Bővebben

Kapcsolat

Kérem vegye figyelembe, hogy a tanulókkal együtt mi is szinte egész nap a vízen vagyunk, így nem biztos, hogy a hívásokat napközben azonnal fogadni tudjuk!

Bővebben