Szépkártya elfogadása

OTP SZÉPKÁRTYA:

Foglaló, előre fizetés menete:

  1. Belépés az OTP SZÉP Kártya online felületén, regisztrált kártyatulajdonosként.
  2. Győződjön meg róla, hogy kártyája online fizetésre is alkalmas e – vagy csak helyszíni fizetésre van beállítva, kérje az OTP SZÉP kártyaközpont segítségét.
  3. A bal oldali menü Előleg fizetés menüpontja segítségével a szálláshely kiválasztása, vagy:
  4. Az Elfogadóhelyek keresése menüpont alapján a szálláshely kiválasztása – Club Tihany Zrt., majd az „Előlegfizetés” gomb kiválasztása. Az előleg pontos összegének megadása és a tranzakció végrehajtása.

Az elfogadóhely azonosítása, valamint a kártyaadatok megadása után az előleg összege az OTPdirekt rendszerben átutalható. Az átutalásról bizonylat készül, melyet a kártyatulajdonos ki tud nyomtatni. Ezt a bizonylatot javasolt az utazás során kéznél tartani. Kérjük, a pontos ügyintézés érdekében ezt a bizonylatot küldjék el a következő e-mailcímre: reserv@clubtihany.hu.

Megjegyzés rovatban legyen kedves megadni számlázási címet (otthoni cím), hogy az előleget jóváírhassuk a foglaláson. Köszönjük! (foglalási számot, vendég nevét szintén a könnyebb beazonosítás kedvérét. Köszönjük.)

 

MKB SZÉPKÁRTYA:

Foglaló, előre fizetés menete:

  1. Kérjük telefonon vagy írásban küldje el részünkre a kártya tulajdonos nevét ill. a kártya elején található kártya azonosító számát (3-4-5 számjegyű )
  2. a Szolgáltató (Club Tihany ) először és külön jelentkezik be a Kártyaközpontba,
  3. megadja a kártyabirtokos “Azonosítószám”-át, nevét és az egyéb szükséges adatokat (igény érvényessége, ügyiratszám (ha van ilyen), szolgáltató e-mail címét).
  4. a szolgáltató a Kártyaközponttól a bejelentkezést követően megadott e-mail címre kap egy “Előrefizetési azonosító” számot ezt közli a Kártyabirtokossal (e-mailen, vagy telefonon),
  5. a Kártyabirtokos ezt követően külön a Kártyabirtokos menüpontján keresztül hagyja jóvá a fizetést a Kártyaközpontban a szolgáltatótól kapott “Előrefizetési azonosító” segítségével, a szolgáltatáscsoport és az előrefizetendő összeg feltüntetésével

Amennyiben a Kártyabirtokos a megadott időpontig az előrefizetési igényt a rendszerben sikeresen jóváhagyja (megtörténik a zárolás), úgy a tranzakcióról mind a Szolgáltató, mind a Kártyabirtokos e-mailben értesítést kap.

Az így kifizetett (zárolt) összeg – a többi SZÉP Kártyával történő fizetéshez hasonlóan 12 munkanapon belül kerül átutalásra a szolgáltató.

 

K&H SZÉPKÁRTYA:

Foglaló, előre fizetés menete:

Kérem legyen kedves felvenni a kapcsolatot a K&H SZÉP kártyaközponttal és telefonon keresztül legyen kedves az átutalás indítását kérni.

K&H TeleCenter:

(06 1/20/30/70) 335 3355

7. menüpont

Club Tihany Zrt. azonosítókódja: 84005268

Kérem a tranzakció megtörténte után legyen kedves elküldeni a reserv@clubtihany.hu e-mail címre a tranzakció azonosítóját, ill. a kártyabirtokos nevét és számlázási címét. (otthoni cím)

 

Felhívjuk figyelmét, hogy a SZÉP kártyás előleget nem áll módunkban visszautalni, a befizetett előleg az adott nyitvatartási évben lesz felhasználható.