Hotel Club Tihany - Szépkártya elfogadás

Szépkártya elfogadás

OTP SZÉPKÁRTYA :

Foglaló, előre fizetés menete:

• Belépés az OTP SZÉP Kártya online felületén, regisztrált kártyatulajdonosként.

  • Győződjön meg róla, hogy kártyája online fizetésre is alkalmas e - vagy csak helyszíni fizetésre van beállítva, kérje az OTP SZÉP kártyaközpont segítségét.

• A bal oldali menü Előleg fizetés menüpontja segítségével a szálláshely kiválasztása, vagy:
• Az Elfogadóhelyek keresése menüpont alapján a szálláshely kiválasztása, majd az „Előlegfizetés” gomb kiválasztása. Az előleg pontos összegének megadása és a tranzakció végrehajtása.
Az elfogadóhely azonosítása, valamint a kártyaadatok megadása után az előleg összege az OTPdirekt rendszerben átutalható. Az átutalásról bizonylat készül, melyet a kártyatulajdonos ki tud nyomtatni. Ezt a bizonylatot javasolt az utazás során kéznél tartani. Kérjük, a pontos ügyintézés érdekében ezt a bizonylatot küldjék el a következő e-mailcímre: reserv@clubtihany.hu. 

Megjegyzés rovatban legyen kedves megadni számlázási címet (otthoni cím), hogy az előleget jóváírhassuk a foglaláson. Köszönjük! (foglalási számot, vendég nevét szintén a könnyebb beazonosítás kedvérét. Köszönjük)

 

MKB SZÉPKÁRTYA:

Foglaló, előre fizetés menete:

• Kérjük telefonon vagy írásban küldje el részünkre a kártya tulajdonos nevét ill. a kártya elején található kártya azonosító számát (3-4-5 számjegyű )

a Szolgáltató (Club Tihany )először és külön jelentkezik be a Kártyaközpontba,

• megadja a kártyabirtokos "Azonosítószám"-át, nevét és az egyéb szükséges adatokat (igény érvényessége, ügyiratszám (ha van ilyen), szolgáltató e-mail címét).
• a szolgáltató a Kártyaközponttól a bejelentkezést követően megadott e-mail címre kap egy "Előrefizetési azonosító" számot ezt közli a Kártyabirtokossal (e-mailen, vagy telefonon),
• a Kártyabirtokos ezt követően külön a Kártyabirtokos menüpontján keresztül hagyja jóvá a fizetést a Kártyaközpontban a szolgáltatótól kapott "Előrefizetési azonosító" segítségével, a szolgáltatáscsoport és az előrefizetendő összeg feltüntetésével
• Amennyiben a Kártyabirtokos a megadott időpontig az előrefizetési igényt a rendszerben sikeresen jóváhagyja (megtörténik a zárolás), úgy a tranzakcióról mind a Szolgáltató, mind a Kártyabirtokos e-mailben értesítést kap.
• Az így kifizetett (zárolt) összeg – a többi SZÉP Kártyával történő fizetéshez hasonlóan 12 munkanapon belül kerül átutalásra a szolgáltató

 

K&H SZÉPKÁRTYA:

Foglaló, előre fizetés menete:

Kérem legyen kedves felvenni a kapcsolatot a K&H SZÉP kártyaközponttal és telefonon keresztül legyen kedves az átutalás indítását kérni.

K&H TeleCenter: 

(06 1/20/30/70) 335 3355 

7. menüpont

Club Tihany Zrt. azonosítókódja: 84005268 

Kérem a tranzakció megtörténte után legyen kedves elküldeni a reserv@clubtihany.hu e-mail címre a tranzakció azonosítóját, ill. a kártyabirtokos nevét és számlázási címét. (otthoni cím)

 

Felhívjuk figyelmét, hogy a SZÉP kártyás előleget nem áll módunkban visszautalni, a befizetett előleg az adott nyitvatartási évben lesz felhasználható.