Törzsvendég klub

Üdv a Klubban!

Van-e annál jobb, mint amikor a kedvenc helyeden már akkor tudják, hogy mire vágysz, amikor belépsz az ajtón? Mi igyekszünk megadni ezt az élményt neked, sőt, olyan kedvezményeket és ajánlatokat is találsz, amelyeket kizárólag Te érhetsz el.

Tudjuk, hogy az utazás költséges, hiszen a szállás mellett az útiköltség, az étkezés, a finom italok, a sokféle szolgáltatás is pénzbe kerül. Szeretnénk honorálni neked, hogy minket választasz, és visszatérsz hozzánk - akár minden évben.

Éppen ezért a vendégeink visszajelzése alapján összállítottunk 5 kedvezménycsomagot, amelyeket mindig az elmúlt 2 év utazásai alapján vehetsz igénybe. Azaz: minél többször látogatsz el hozzánk, annál több kedvezményt tudunk neked adni.

Bármikor beléphetsz a profilodba, és ellenőrizheted az elérhető aktuális kedvezményeket.

Köszönjük, hogy velünk tartasz, reméljük, hogy személyesen is elmeséled majd a pozitív élményeidet a Google vagy más vélemény oldal felületén.

Üdv a Klubban

Genius szint

Minden vendégünk Genius szintű klubtag lesz, aki a Club Tihany Resortban közvetlenül a szállodánál foglal szállást az online foglalási rendszeren keresztül.

Kedvezményeink a Genius klubtagoknak:

 • 2% kedvezmény a foglalt szállás díjából

Balaton szint

Minden vendégünk Balaton szintű klubtag lesz, aki a Club Tihany Resortban az elmúlt 2 évben közvetlenül a szállodánál foglalt és ebben az időszakban szállodánkban eltöltöltött

8-14 közötti szobaéjszakát.

Kedvezményeink a Balaton szintű klubtagoknak:

 • 5% kedvezmény a foglalt szállás díjából
 • tartózkodásonként egy wellness kezelés ajándékba a foglaltságtól függően, választható kezelések: talpmasszázs (15 perc), sófürdő (30 perc), hidromasszázs fürdő (20 perc)

Tihany szint

Minden vendégünk Tihany szintű klubtag lesz, aki a Club Tihany Resortban az elmúlt 2 évben közvetlenül a szállodánál foglalt és ebben az időszakban szállodánkban eltöltött

15-28 közötti szobaéjszakát.

Kedvezményeink a Tihany szintű klubtagoknak:

 • választható szállás kedvezmény:
  • 10% kedvezmény a foglalt szállás díjából vagy
  • +1 ajándék vendégéjszaka minimum 7 éjszakás tartózkodás esetén (min. 8 éjszakás itt tartózkodás esetén 1 éjszaka szállásdíj grátisz – foglaltság függvényében, foglaláskor kérjük jelezni!)
 • tartózkodásonként egy wellness kezelés ajándékba a foglaltságtól függően, választható kezelések: talpmasszázs (15 perc), sófürdő (30 perc), hidromasszázs fürdő (20 perc)
 • Választható kényelmi kedvezmény (szabad kapacitás függvényében ):
  • korai bejelentkezés: 11:00 órától vagy
  • késői kijelentkezés: 15:00 órától

Resort szint

Minden vendégünk Resort szintű klubtag lesz, aki a Club Tihany Resortban az elmúlt 2 évben közvetlenül a szállodánál foglalt és ebben az időszakban szállodánkban eltöltött

29-39 közötti szobaéjszakát.

Kedvezményeink a Resort szintű klubtagoknak:

 • Választható szállás kedvezmény:
  • 15% kedvezmény a foglalt szállás díjából vagy
  • +1 ajándék vendégéjszaka minimum 4 éjszakás tartózkodás esetén (min. 5 éj tartózkodás esetén 1 éjszaka szállásdíj grátisz – foglaltság függvényében, foglaláskor kérjük jelezni!)
 • tartózkodásonként egy wellness kezelés ajándékba a foglaltságtól függően, választható kezelések: talpmasszázs (15 perc), sófürdő (30 perc), hidromasszázs fürdő (20 perc)
 • 10% kedvezmény a wellness szolgáltatások díjából
 • Választható kényelmi kedvezmény (szabad kapacitás függvényében ):
  • korai bejelentkezés: 11:00 órától vagy
  • késői kijelentkezés: 15:00 órától
 • 50%-os kedvezmény a parkolás díjából

Prémium szint

Minden vendégünk Prémium szintű klubtag lesz, aki a Club Tihany Resortban az elmúlt 2 évben közvetlenül a szállodánál foglalt és ebben az időszakban szállodánkban eltöltött

40 feletti szobaéjszakát.

Kedvezményeink a Prémium szintű klubtagoknak:

 • Választható szállás kedvezmény:
  • 15% kedvezmény a foglalt szállás díjából vagy
  • +1 ajándék vendégéjszaka minimum 4 éjszakás tartózkodás esetén (min. 5 éj tartózkodás esetén 1 éjszaka szállásdíj grátisz – foglaltság függvényében, foglaláskor kérjük jelezni!)
 • Szobatípus váltás egy szinttel magasabb szobára, foglaltság függvényében
 • tartózkodásonként egy wellness kezelés ajándékba a foglaltságtól függően, választható kezelések: testmasszázs (50 perc), talpmasszázs (15 perc), sófürdő (30 perc), hidromasszázs fürdő (20 perc)
 • 15% kedvezmény a wellness szolgáltatások díjából
 • Választható kényelmi kedvezmény (szabad kapacitás függvényében ):
  • korai bejelentkezés: 11:00 órától vagy
  • késői kijelentkezés: 15:00 órától
 • ingyenes parkolás
Szobaéjszakák száma

Mit jelent a szobaéjszaka?

Egy tartózkodás alkalmával igénybevett szobák száma és az eltöltött éjszakák szorzata. Ha egy utazás során két szobát foglalnak, akkor ez kettővel szorozza meg az eltöltött éjszakák számát. Ha hármat, akkor hárommal.

Példák:

 • 2 szobában száll meg a 4 fős család egy 3 napos hosszú hétvégén:
  2 szoba x 2 éjszaka = 4 szobaéjszaka
 • 1 szobában száll meg a 3 fős család egy 3 napos hosszú hétvégén:
  1 szoba x 2 éjszaka = 2 szobaéjszaka
 • 2 szobában száll meg a 4 fős család egy 6 napos nyaralás során:
  2 szoba x 5 éjszaka = 10 szobaéjszaka
Klubkártya szabályzat (firssítve: 2024. március 4.)

Club Tihany Resort

Klubtagság szabályzat

A Club Tihany Resort 2021,07,01-től többszintű hűségprogramot hozott létre egyéni vendégei részére. A programban résztvevők tagok direkt foglalásaik értéke alapján különböző kedvezményekre jogosultak. A költést minden naptári év végén kerül összesítésre. A tagok következő évre érvényes kedvezményszintje ennek alapján kerül megállapításra. A kedvezményszintek évente kerülnek frissítésre. Az adott évre érvényes szintről a tagok minden naptári évben írásban kapnak tájékoztatást.

1. A szabályzat hatálya

1.1. A Club Tihany Resort kiemelt ügyfél program (továbbiakban: „program”) szabályzatát a programot meghirdető Club Tihany zRt. (továbbiakban: „Club Tihany”) az alábbiak szerint határozza meg.

A szabályzat a programban való részvétel feltételeit, és a programba bekapcsolódó személy (továbbiakban: „klubtag”) jogait szabályozza.

1.2. Az Club Tihany Resort fenntartja magának a jogot, hogy a részvételi szabályzatot a klubtagok egyidejű tájékoztatása mellett módosítsa. A tájékoztatás az Club Tihany Resort honlapján történő közzététellel történik.

2. Klubtagság feltételei

2.1. Klubtag lehet bármely 18. életévét betöltött természetes személy, aki megfelel a jelen szabályzatban írt feltételeknek. A programban kizárólag természetes személyek vehetnek részt, klubtag kizárólag természetes személy lehet.

2.2. A programban történő részvétel azon vendégeink számára lehetséges, akik közvetlenül foglalnak szállást a Club Tihany Resortban.

2.3. A programban a klubtagokat a Club Tihany Resort 1+4 kategóriába sorolja a jelen szabályzatnak megfelelően („klubkártya szint”). Az egyes klubkártya szintek elérésének feltételeit, és az egyes klubkártya szintekhez tartozó kedvezményeket az 1. számú melléklet tartalmazza.

3. A személyes adatok kezelése

3.1. A Club Tihany Resort a program során az adatvédelmi szabályzata szerint kezeli a klubtagok adatait. Az adatkezelési szabályzat a clubtihany.hu honlapon is elérhető.

3.2. A Club Tihany Törzsvendég Program tagjai külön nyilatkozatban járulnak hozzá, hogy a Club Tihany Resort az aktuális ajánlatairól hírlevél formában értesítse őket.

4. A kedvezmények igénybevétele

4.1. A kedvezmények igénybevétele Club Tihany Resort online foglalási rendszerén keresztül , egyedi promóciós kód megadásával vagy személyes foglalás esetén, a klubkártya fizetést megelőző bemutatásával lehetséges . A kedvezményre való jogosultság a számla kiegyenlítésekor minden esetben ellenőrzésre kerül. A klubkártya birtokosa kérésre köteles személyazonosságát igazolni fényképes igazolvány bemutatásával.

4.2. Amennyiben a klubtag nem tudja hitelt érdemlően igazolni jogosultságát, a kedvezmények nem érvényesíthetőek.

4.3. A Club Tihany Törzsvendég Program nyújtotta kedvezmények más kedvezményekkel (SPA / Étterem által biztosított kedvezmények, pl. happy hour akciók, előre fizetéses ár, kedvezményes értékutalvány) és akciókkal nem összevonhatók, és a Club Tihany Resort által közvetített szolgáltatásokra, a parkolási díjra és az idegenforgalmi adóra nem vehetők igénybe. Kivételt képeznek ez alól az eseti promóciók a Club Tihany Resort törzsvendég program tagjai részére.

4.4. Alkalmanként maximum 3 db szoba foglalható kedvezményesen ugyanazon klubtagsággal.

4.5. A törzsvendég klub kedvezményeit csak a klubtag veheti igénybe.

4.6. A klubtagság által nyújtott kedvezmények pénzre, vagy más kedvezményre nem átválthatók, későbbi időpontra át nem vihető.

5. A programban való részvétel megszüntetése

5.1. A Club Tihany Resort jogosult a klubtagnak a programban való részvételét azonnali hatállyal megszüntetni, amennyiben a klubtag hamis adatokat közöl vagy tagságával visszaélést követ el.

5.2. A klubtagnak jogában áll a programban való részvételét bármikor megszüntetni és törölni a profilját a rendszerből.

6. A program időtartama

6.1. A program határozatlan időtartamú. évenként kerül meghosszabbításra. A Club Tihany Resort jogosult bármikor megszüntetni a programot a klubtagok értesítése mellett. Az értesítést követő 30 napon belül a klubtagság kedvezményei igénybe vehetők, ezt követően a kedvezmények igénybevételének lehetősége megszűnik.

7. Egyéb rendelkezése

7.1. A mindenkor hatályos részvételi feltételek megtekinthetők Club Tihany Resort recepcióján, illetve honlapján.

7.2. Kedvezményszint megállapítása: a következő naptári év kedvezményszintjének megállapításához szükséges éves szobaéjszaka összesítése minden naptári év január elsején történik. Az ennek alapján rögzített kedvezményszintről a tagok írásban kerülnek értesítésre. A kedvezményszint megállapításhoz kizárólag a közvetlen a szálloda online foglalási rendszerén keresztül történő direkt foglalások szobaéjszakái kerülnek összesítésre.

7.3. Kedvezmény érvényesítése: közvetlen clubtihany.hu oldalon található online foglalási rendszeren keresztül , direkt foglalások esetén érvényesíthető a kedvezményt szint.

7.4. Értesítési címek:

Levelezési cím: Club Tihany Zrt. 8237 Tihany, Rév u. 3.
Email cím: reserv@clubtihany.hu