Törzsvendégprogram

Club Tihany Resort

Klubtagság szabályzat

A Club Tihany Resort 2021,07,01-től többszintű hűségprogramot hozott létre egyéni vendégei részére. A programban résztvevők tagok direkt foglalásaik értéke alapján különböző kedvezményekre jogosultak. A költést minden naptári év végén kerül összesítésre. A tagok következő évre érvényes kedvezményszintje ennek alapján kerül megállapításra. A kedvezményszintek évente kerülnek frissítésre. Az adott évre érvényes szintről a tagok minden naptári év január 5.-ig írásban kapnak tájékoztatást.

1. A szabályzat hatálya

1.1. A Club Tihany Resort kiemelt ügyfél program (továbbiakban: „program”) szabályzatát a programot meghirdető Club Tihany zRt. (továbbiakban: „Club Tihany”) az alábbiak szerint határozza meg.

A szabályzat a programban való részvétel feltételeit, és a programba bekapcsolódó személy (továbbiakban: „klubtag”) jogait szabályozza.

1.2. Az Club Tihany Resort fenntartja magának a jogot, hogy a részvételi szabályzatot a klubtagok egyidejű tájékoztatása mellett módosítsa. A tájékoztatás az Club Tihany Resort honlapján történő közzététellel történik.

2. Klubtagság feltételei

2.1. Klubtag lehet bármely 18. életévét betöltött természetes személy, aki megfelel a jelen szabályzatban írt feltételeknek. A programban kizárólag természetes személyek vehetnek részt, klubtag kizárólag természetes személy lehet.

2.2. A programban történő részvétel azon törzsvendégeink számára lehetséges, akik kitöltik a részvételhez szükséges nyilatkozatot a clubtihany.hu weboldalon.

2.3. A programban a klubtagokat a Club Tihany Resort 4 kategóriába sorolja a jelen szabályzatnak megfelelően („klubkártya szint”). Az egyes klubkártya szintek elérésének feltételeit, és az egyes klubkártya szintekhez tartozó kedvezményeket az 1. számú melléklet tartalmazza.

3. A személyes adatok kezelése

3.1. A Club Tihany Resort a program során az adatvédelmi szabályzata szerint kezeli a klubtagok adatait. Az adatkezelési szabályzat a clubtihany.hu honlapon is elérhető.

3.2. A Club Tihany Törzsvendég Program tagjai külön nyilatkozatban járulnak hozzá, hogy a Club Tihany Resort az aktuális ajánlatairól hírlevél formában értesítse őket.

4. A klubkártya kiadása

4.1. A klubtag automatikusan, online úton kapja meg a klubkártya szintjének megfelelő digitális klubkártyát, mellyel jogosulttá válik prémium szolgáltatások és kedvezmények igénybevételére. A digitális klubkártyát a clubtihany.hu/klub oldalon tudja megtekinteni.

4.2. Személyenként egy klubkártya kerül kiállításra (Házaspárok esetén férj és feleség részére külön-külön 1-1 kártyát állítunk ki, az összeget is külön gyűjthetik a házastársak. A házastársaknak lehetőségük van a kedvezményeket közös kártyán gyűjteni és érvényesíteni, ezt a klubtagoknak a Club Tihany Resort felé írásban jelezni kell, ezt követően az egyik házastárs nevére szóló klubkártyát a Club Tihany Resort bevonja, és a másik házastárs kártyáján gyűjthetők a kedvezményre jogosító költések. A házastársak összevont kedvezményét megosztani az összevonást követően nem lehet.

4.3. A klubkártya érvényessége: Amennyiben a klubtag a klubkártya kibocsátását követő 1 naptári éven belül nem veszi igénybe a Club Tihany Resort szállodai szolgáltatásait, úgy a klubtagság automatikusan megszűnik. Amennyiben a klubtag a klubkártya érvényességi ideje alatt igénybe veszi a Club Tihany Resort szállodai szolgáltatásait, úgy a klubtagság automatikusan 1 (egy) évvel meghosszabbodik.

4.4. A klubkártya kibocsátása díjtalan.

4.5. Egy személynek csak egy klubkártyája lehet.

5. A klubkártya letiltása, letiltás megszüntetése, kártya pótlása

5.1. A klubtag kezdeményezheti a klubkártya díjmentes letiltását. A letiltás személyesen, a Club Tihany Resort részére küldött levélben írásban történhet. Letiltás során a kártya birtokosának igazolnia kell személyazonosságát. A letiltás megtételéig a kártyával való visszaélés kockázatait és következményeit a klubtag viseli. A letiltott klubkártyával a programban foglalt kedvezményeket nem lehet igénybe venni, a letiltott kártya birtokosa az Club Tihany Resort által szervezett promóciókban nem vehet részt.

6. A kedvezmények igénybevétele, kártya használata

6.1. A kedvezmények igénybevétele Club Tihany Resort online foglalási rendszerén keresztül , egyedi promóciós kód megadásával vagy személyes foglalás esetén, a klubkártya fizetést megelőző bemutatásával lehetséges . A kedvezményre való jogosultság a számla kiegyenlítésekor minden esetben ellenőrzésre kerül. A klubkártya birtokosa kérésre köteles személyazonosságát igazolni fényképes igazolvány bemutatásával.

6.2. Amennyiben a klubtag nem tudja bemutatni klubkártyáját illetve hitelt érdemlően igazolni jogosultságát, a kedvezmények nem érvényesíthetőek.

6.3. A Club Tihany Törzsvendég Program nyújtotta kedvezmények más kedvezményekkel (SPA / Étterem által biztosított kedvezmények, pl. happy hour akciók, előre fizetéses ár) és akciókkal nem összevonhatók, és a Club Tihany Resort által közvetített szolgáltatásokra, a parkolási díjra és az idegenforgalmi adóra nem vehetők igénybe. Kivételt képeznek ez alól az eseti promóciók a klubkártya tulajdonos törzsvendégek részére.

6.4. Alkalmanként maximum 2 db szoba foglalható kedvezményesen ugyanazon klubkártyával.

6.5. A klubkártya kedvezményeit csak a kártya birtokosa veheti igénybe.

6.6. A klubkártya által nyújtott kedvezmények pénzre, vagy más kedvezményre nem átválthatók, későbbi időpontra át nem vihető.

7. A programban való részvétel megszüntetése

7.1. A Club Tihany Resort jogosult a klubtagnak a programban való részvételét azonnali hatállyal megszüntetni, amennyiben a kártyabirtokos hamis adatokat közöl vagy a kártyával visszaélést követ el.

7.2. A klubtagnak jogában áll a programban való részvételét bármikor megszüntetni akár személyesen a Club Tihany Resort szálloda recepcióján, akár írásban a Club Tihany Resort részére küldött levél vagy e-mail útján.

8. A program időtartama

8.1. A program határozatlan időtartamú. évenként kerül meghosszabbításra. A Club Tihany Resort jogosult bármikor megszüntetni a programot a klubtagok értesítése mellett. Az értesítést követő 30 napon belül a klubkártyák kedvezményei igénybe vehetők, ezt követően a kedvezmények igénybevételének lehetősége megszűnik.

9. Egyéb rendelkezése

9.1. A mindenkor hatályos részvételi feltételek megtekinthetők Club Tihany Resort recepcióján, illetve honlapján.

9.2. Kedvezményszint megállapítása :a következő naptári év kedvezményszintjének megállapításához szükséges éves költés összesítése minden év december 20án történik. AZ ennek alapján rögzítette kedvezményszintről a tagok következő év január 5-ig írásban kerülnek értesítésre. összesítésre kerül megállapításra. A kedvezményszint megállapításhoz kizárólag a közvetlen a szállodánál történő ( telefonon, emailen, clubtihany.hu oldalon található online foglalási rendszeren keresztül ) direkt foglalások költései kerülnek összesítésre. foglalás esetén érvényesíthető a kedvezményt szint, valamint lehet a kedvezményeket gyűjteni.

9.3. Kedvezmény érvényesítése: közvetlen a szállodánál történő ( telefonon, emailen, clubtihany.hu oldalon található online foglalási rendszeren keresztül ) direkt foglalások esetén érvényesíthető a kedvezményt szint.

9.4. Értesítési címek:
Levelezési cím: Club Tihany Zrt. 8237 Tihany Rév u.3.
Email cím: reserv@clubtihany.hu

 

 

1. számú melléklet – klubkártya kedvezményszintek

Balaton kártya

Minden vendégünk Balaton kártya tulajdonosa lesz, aki a Club Tihany Resortban 2021.07.01.-2021.12.20 között közvetlenül a szállodánál foglalt és ebben az időszakban szállodánkban

500 000 Ft és 1 000 000 Ft között költött.

Kedvezményeink a Balaton kártya tulajdonosoknak:

 • 5% kedvezmény a foglalt szállás díjából
 • tartózkodásonként egy wellness kezelés ajándékba a foglaltságtól függően, választható kezelések: talpmasszázs (20 perc), sófürdő (30 perc), hidrommaszázs fürdő (20 perc)

Tihany kártya

Minden vendégünk Tihany kártya tulajdonosa lesz, aki a Club Tihany Resortban 2021.07.01.-2021.12.20 között közvetlenül a szállodánál foglalt és ebben az időszakban szállodánkban

1 000 000 Ft és 2 000 000 Ft között költött.

Kedvezményeink a Tihany kártya tulajdonosoknak:

 • választható szállás kedvezmény:
  • 10% kedvezmény a foglalt szállás díjából vagy
  • +1 ajándék vendégéjszaka minimum 7 éjszakás tartózkodás esetén ( min. 8 éjszakás itt tartózkodás esetén 1 éjszaka szállásdíj grátisz – foglaltság függvényében, foglaláskor kérjük jelezni!)
 • tartózkodásonként egy wellness kezelés ajándékba a foglaltságtól függően, választható kezelések: talpmasszázs (20 perc), sófürdő (30 perc), hidromaszázs fürdő (20 perc)
 • Választható kényelmi kedvezmény ( szabad kapacitás függvényében ):
  • korai bejelentkezés: 11:00 órától vagy
  • késői kijelentkezés: 15:00 órától

Resort kártya

Minden vendégünk Resort kártya tulajdonosa lesz, aki a Club Tihany Resortban 2021.07.01.-2021.12.20 között közvetlenül a szállodánál foglalt és ebben az időszakban szállodánkban

2 000 000 Ft és 3 000 000 Ft között költött.

Kedvezményeink a Resort kártya tulajdonosoknak:

 • Választható szállás kedvezmény:
  • 15% kedvezmény a foglalt szállás díjából vagy
  • +1 ajándék vendégéjszaka minimum 4 éjszakás tartózkodás esetén ( min. 5 éj tartózkodás esetén 1 éjszaka szállásdíj grátisz – foglaltság függvényében, foglaláskor kérjük jelezni!)
 • tartózkodásonként egy wellness kezelés ajándékba a foglaltságtól függően, választható kezelések: talpmasszázs (20 perc), sófürdő (30 perc), hidrommaszázs fürdő (20 perc)
 • 10% kedvezmény a wellness szolgáltatások díjából
 • Választható kényelmi kedvezmény ( szabad kapacitás függvényében ):
  • korai bejelentkezés: 11:00 órától vagy
  • késői kijelentkezés: 15:00 órától
 • 50%-os kedvezmény a parkolás díjából

Prémium kártya

Minden vendégünk Balaton kártya tulajdonosa lesz, aki a Club Tihany Resortban 2021.07.01.-2021.12.20 között közvetlenül a szállodánál foglalt és ebben az időszakban szállodánkban

3 000 000 Ft fölött költött.

Kedvezményeink a Prémium kártya tulajdonosoknak:

 • Választható szállás kedvezmény:
  • 15% kedvezmény a foglalt szállás díjából vagy
  • +1 ajándék vendégéjszaka minimum 4 éjszakás tartózkodás esetén( min. 5 éj tartózkodás esetén 1 éjszaka szállásdíj grátisz – foglaltság függvényében, foglaláskor kérjük jelezni!)
 • Szobatípus váltás egy szinttel magasabb szobára, foglaltság függvényében
 • tartózkodásonként egy wellness kezelés ajándékba a foglaltságtól függően, választható kezelések: testmasszázs (50 perc), talpmasszázs (20 perc), sófürdő (30 perc), hidromaszázs fürdő (20 perc)
 • 15% kedvezmény a wellness szolgáltatások díjából
 • Választható kényelmi kedvezmény ( szabad kapacitás függvényében ):
  • korai bejelentkezés: 11:00 órától vagy
  • késői kijelentkezés: 15:00 órától
 • ingyenes parkolás