Hotel Club Tihany - Általános fizetési feltételek

Általános fizetési feltételek

Általános fizetési feltételek:
Foglalását 30% előleg befizetésével tudjuk garantálni, amennyiben a visszaigazolásban feltüntetett időpontig a kért előleg bankszámlánkra megérkezik. A beérkezett utalásról előlegszámlát állítunk ki.

Bankszámlánk adatai:
Számlavezető bankunk címe és a bankszámlaszám (forint utalás esetén):
K&H Nyrt.,
Balatonfüred,
Kossuth Lajos u. 5
8230

Számlaszám: 10400425-04200006

A befizetés azonosításához kérjük utaláskor minden esetben szíveskedjenek a megjegyzésrovatban feltüntetni a foglalás azonosítóját vagy a vendég nevét és a számlázási címet.
A számlázási címet (amelyre majd teljesítéskor a végszámla is kiállításra kerül),
e-mailben: reserv@clubtihany.hu vagy faxon: +36 87 538 516 is megadhatja.

Általános lemondási feltételek:
Az egyéni szobafoglalás kötbérmentesen lemondható amennyiben az írásos visszaigazolás másként nem rendelkezik, a megérkezést megelőző 14. napig. A kötbérmentes lemondási határidőn  belüli lemondás vagy meg nem érkezés esetén a befizetett előleg összege vissza nem térítendő foglalóvá minősül. A befizetett előleg más tartózkodási időpontra beszámítható ugyanabban a nyitvatartási szezonban fenti feltételek figyelembevétele mellett előzetese egyeztetés alapján.

A fizetési és lemondási feltételek ajánlatonként, szezonidőszakonként eltérőek lehetnek, amelyek minden esetben a foglalás visszaigazolásában feltüntetésre kerülnek.Kérjük  minden esetben olvassa el figyelmesen visszaigazolásunkat!

Aktuális ajánlataink már tartalmazzák a tartózkodási idő kedvezményeket, napi szinten nem megbonthatóak, csak ajánlatban érvényesek. Korábbi elutazás, későbbi érkezés esetén a teljes megrendelt szolgáltatás-/ajánlat fizetendő. (a fenti ajánlat megrendelése esetén fizetendő azon éjszakák és szolgáltatások ára melyet megrendelt, abban az esetben is ha a szolgáltatásokat nem vagy csak részben veszi igénybe. Kivétel: vis major)
Kedvezményes ajánlataink egyéni vendégek közvetlen a szállodánál történő foglalására vonatkoznak, max. 2 db szállásegység erejéig.


Árváltoztatás jogát fenntartjuk.

A foglalót  természetesen SZÉP kártyával is fizetheti.